Boygen.no

Camping

Camping har alltid vært veldig populært hos nordmenn, og nå som mange er fokusert på miljøvennlige reiser og økoturisme har camping fått ny vind i seilene.

En av de flotte tingene med camping er at det fungerer bra nesten uansett hva slags type ferie du skal på. Er du ute og reiser alene? Camping er et billig alternativ til dyre hotellrom, og med en god bok og stjernene som selskap vil du aldri helt være alene. Skal du på familietur med barna? Hvorfor ikke ta dem med på camping og la dem oppleve naturen på nært hold – kanskje de kan lære noe nyttig på ferie også. Er det vennegjengen som skal på tur sammen? Hva kan vel være bedre enn netter ute under stjernehimmelen med noe godt i glasset og et varmt bål for matlaging? Kanskje du leter etter et godt alternativ for en romantisk kjærestetur? Camping passer der også. Man kommer knapt lengre unna kjaset og maset i hverdagen enn det man gjør med et telt plassert ute på vidda, i skogen eller kanskje langs en forlatt strand.

camping

 

Uansett hva slags naturinteresser du har så vil du finne noe som passer deg på campingtur i Norge. Norges natur er perfekt for camping, da vi er heldig med lite kriminalitet og få farlige ville dyr i utmarka. Er man litt nervøs for å forlate allfarveien finnes det også massevis av hyggelige campingplasser å velge mellom, og camping betyr ikke nødvendigvis at man alltid må bo i telt. Man kan leie seg en hyggelig liten campinghytte, finne seg en hytte eller bu langt ute på fjellet eller man kan reise rundt med campingvogn eller campingbil.

Mulighetene er mange dersom du velger å reise på campingferie, men det er lurt å planlegge litt i forveien. Man trenger ikke å planlegge alt ned til minste detalj, litt av sjarmen med camping er jo nettopp friheten det gir til å reise uten tidsbegrensninger. Det er derimot lurt å bestemme seg for en hovedrute, og så finne ut av et par ting man ønsker å se og gjøre på denne ruten. På denne måten kan man sørge for at man ikke går glipp av noe man virkelig vil oppleve.