Boygen.no

Campingvogn og bobil

Campingferier blir mer og mer populære blant nordmenn, men det finnes mange måter å gjennomføre denne type ferie på.

Mange tenker automatisk på teltturer når de hører campingferie, men det finnes mye mer komfortable måter å campe på. To svært populære alternativer er campingvogn og campingbil. Det kan være nokså dyrt å gå til innkjøp av en slik vogn eller bil, men dersom du vet at du kommer til å reise mye på campingturer så kan det være verdt å sjekke om du kan finne et kupp. Blant annet er det mulig å få kjøpt svært flott campingvogner og campingbiler brukt.

Dersom man ikke er helt klar for å investere i en campingbil eller –vogn finnes det også mange utleiemuligheter. Priser og avtaler varierer fra sted til sted, så det er lurt å oppsøke ulike aktører eller eventuelt kontakte dem over nettet. Når du så har vognen eller bilen på plass er det bare å sette ut på tur.

campingid4

Fordelen med en campingvogn eller campingbil er at det er noe sikrere enn å bo i telt. Vi er heldige som har lite av denne typen kriminalitet i Norge uansett, men det er alltid hyggelig å føle seg litt ekstra trygg. Man får også en god del mer komfort ved å velge campingvogn eller -bil i forhold til hva man har i et telt. Akkurat hvor mye man får i form av innredning varierer veldig med hvor mye penger man har lyst til å legge ned. For en billig penge kan du få en vogn eller bil som har det mest nødvendige, og hvis du virkelig punger ut kan du få rom som er rene luksushotellene i forhold.

Når man reiser rundt i campingbil eller –vogn finnes det overnattingssteder nesten hvor som helst. Man kan velge å bo på campingplass, og på den måten få sjansen til å møte andre reisende, eller man kan velge å heller parkere lengre unna folk. Pass alltid på at det ikke oppstår noen konflikt med grunneier, det er ikke alle steder det er tillatt å campe. Dette gjelder også for telting.