Boygen.no

Fast vs. ny campingplass!

Er det Norgesferie som gjelder så har du kanskje et favorittreisemål. Det kan være til sommer på fjellet med slopestyle og afterski eller skjærgårds-ferie med hele familien. Kanskje ønsker du deg en campingvogn eller bobil, men er usikker på hva som er best, å tilbringe somrene på den plassen du liker aller best, eller ha mulighet til å reise til en ny campingplass hvert eneste år.

Det er behagelig å ha en fast plass å komme til, hvor alt er klart for årets sommerferie. Kanskje har man allerede et godt ord med sjefen for plassen, og de andre fastboende på campingplassen. Men hva er egentlig best, fast eller ny campingplass?

Fordeler med å ha fast campingplass

Vi har allerede nevnt to store fordeler med å ha en fast campingplass å komme til hvert år. Fastboende sommerturister har som regel flere venner i nærheten av seg, og de kan ha felles interesser, enten det er danseband-musikk eller veteranbiler.

Fast campingplass er nest best etter egen hytte, hvor man kan pynte med utendørstepper og dekorasjoner her og der. Man kan få utløp for sine preferanser og kanskje føle seg litt mer fri når man er på ferie. Da er det ingenting i veien for å finne fram de glorete grilldressene nok en gang og fyre opp noen koteletter til middag i kveldssol.

Fordeler med ny campingplass

Det er mange som foretrekker å se nye steder hvert år. Kanskje har de et mål om å besøke en ny landsdel hvert år, og avgjørelsen tas i påsken der alle kan komme med forslag. Her møter man nye bekjentskap som kan utvikle seg til å bli venner for livet.

Man trenger heller ikke forplikte seg så mye til campingplassen, men kan kombinere oppholdet med utflukter som dere har sett ut for reisen. Norge har mye å by på av naturopplevelser og aktiviteter for hele familien.

Når man ikke har fast campingplass kan man besøke flere steder i sommer. Kanskje vil man følge etter steder som arrangerer festivaler, eller som har konserter med favorittbandet. Man er helt fri til å gjøre det man vil når man reiser med campingvogna på tur.

Enten man liker å omgås venner og bekjente på den samme campingplassen år etter år eller reise rundt å oppleve mer av det ukjente Norge, så vil ferien uansett by på spennende muligheter for liten og stor. God sommer!