Boygen.no

Hvorfor camping er bedre enn storbyferie

Det er ikke sikkert alle er enige i første gjennomgang, men det er mange grunner til at camping kan bli familiens beste ferieminne. For med camping, enten man har et spikertelt eller kjører rundt i en bobil, er mye mer spennende enn man skulle tro.

Gammel eller ung spiller ingen rolle, men blir man lei kan man sjekke ut kidsbrandstore.no, hvor man finner stilige klær som til og med passer bedre enn grilldressen.

Er man ikke sikker på hvordan man skal tilbringe neste ferie, så sjekk ut disse fordelene med camping som første alternativ på ferien.

Fleksibelt

Når man velger camping, er man ikke knyttet til å være på et sted. Med campingvogna på slep blir ferien uforutsigbar og spennende. Velger man seg en plass og finner ut at dette ikke var noe for sitt behov, er det bare å pakke sammen og reise videre. Camping er fleksibelt, men sørg for å ikke dra med for mye pikkpakk før du har funnet seg til rette på sin plass.

Finner man ikke roen, kan man bare reise videre. Da vil man oppleve Norge, flott natur og nye steder.

Uavhengig av vær

Selvfølgelig ønsker alle seg godt vær på camping. Men dersom regner høljer ned, er det bare å trekke under duken og sette seg rundt klappbordet. Her vil man holde seg tørr og like glad. Skulle været bli dårlig dag etter dag, er det bare å finne frem kartet og værmeldinga for neste stoppested.

Sosialt på camping

Mange drar på camping ferie år etter år. Det er nok helt sikkert fordi det er en helt egen atmosfære på camping og man blir kjent med nye folk hvert år. Har man virkelig funnet campingplassen som man kommer til år etter år, vil man treffe igjen mange mennesker som helt sikkert vil dine venner.

Ikke dyrt

Selv om en campingvogn eller bobil har en stor innkjøpspris, er likevel dette noe man kan nyte godt av i mange år framover. Det trenger ikke være dyrt selv om det også kan koste 8 millioner kroner. Men det blir ikke dyrt i forhold til å kjøpe nye reiser til utlandet for hver gang. Selv en småbarnsfamilie kan finne roen på camping med alt det innebærer.

Lærer mer

Når man skal feriere på camping vil man lære om å sette opp telt og sørge for å ha de fasiliteter man trenger. De fleste campingplasser i Norge har egne toaletter og dusjmuligheter, slik at man slipper å bruke campingvogna eller skogen.

Man vil lære mer om camping, og hvordan man skal tenne bål, koke mat, sosialisere seg og ha det bra sammen uten alt for mange digitale enheter og datamaskiner. Barna får muligheten til å leve i pakt med naturen og bli kjent med andre ansikt til ansikt, mens de voksne kan kose seg med trivelig selskap og noe godt i glasset.