Boygen.no

Ta med en lun vest på camping

Det er ingen grunn til å slutte med camping bare fordi det er høst og vinter. Dette kan faktisk være en fin tid å dra på camping, både med bobil, campingvogn og med telt. Du har naturen mer for deg selv om høsten og vinteren, og selv om noen campingplasser er stengt, er det også noen som er vinteråpne.

Kulde men kos

Kjøligere og mørkere kvelder kan være koselig, så lenge man ikke fryser. Du må naturligvis ha med deg mer klær når du drar på camping om høsten og vinteren. En lun vest, kanskje en med puffet for, holder deg varm selv om det er kjølig. Med vester til dame fra NA-KD finner du noe til alle anledninger, enten det er selskap eller campingtur. Vester til dame fra NA-KD passer både over fleecegensere, hettegensere og over en tykker ullgenser dersom det er kaldt. Velger du en vest med hette, er det selvsagt ekstra lunt hvis det blåser litt.

Vest er perfekt på tur

Vester er også fint når du skal gå eller sykle. Vesten holder deg varm, samtidig som du slipper klumpede jakkeermer. I utvalget av vester for dame fra NA-KD finner du også fine vester som egner seg til jobb og når du skal spise ute. For selv om du er på campingtur, kan du fint dra innom restauranter i byene og tettstedene du besøker. Vester tar lite plass i bagasjen, samtidig som de er veldig fine å kombinere med andre plagg.

Puffvester er moderne igjen

Det er nok mange som husker tidligere motetrender med boblevester og vatterte vester, for dette er en type plagg som har kommet og gått gjennom motehistorien. Har du en gammel vest i skapet, kan du ta den fram igjen nå. Og hvis du kjøper vester til dame fra NA-KD, er det all grunn til å ta godt vare på dem. Denne trenden kommer garantert tilbake i motebildet mange ganger gjennom livet ditt, og har du kjøpt en vest i en nøytral farge, kan du ha dem som et favorittplagg i mange år.

Kos rundt bålet med vest

Vest er et fint plagg å ha på når du koser deg rundt bålet sammen med venner og familie. Vintercamping gjør bålkosen enda viktigere, enten dere er på en campingplass eller ute i naturen. Husk skogbrannfaren dersom det er tørt og ikke er snø på bakken. Bruk gjerne en opparbeidet bålplass eller bålpanne der det er tilgjengelig. Mange campingplasser og rasteplasser har tilrettelagte steder for bål og grilling, og disse kan selvsagt også brukes om høsten og vinteren. Sitt rundt bålet og fortell gode historier, mens dere nyter natten og stillheten. Campingturer utenom sesongen er virkelig en opplevelse det er verdt å prøve.

Camping