Boygen.no

Vakre tapeter til camping

Når tiden er inne for å pakke sekken og igjen dra ut på camping, så kan det være fint å ha gjort i stand campingvogna, hytta eller bobilen. Den har fått hvilt seg for en stakket stund, fått godt stell og lagring i en oppvarmet garasje.

Det er kanskje ikke tapet man forbinder med camping, men det går faktisk an å tenke interiør når man er på ferie. Siden Familietapeter.no er ikke bare full av tapeter, men også masse annen inspirasjon for de som er glad i vakre hus og hjem, men også hytter og camping. Så da er kanskje blomster og vakker natur motivet for ditt interiør?

Planlegg mens du venter på campingsesongen

Mens man finner plassen sin i sofaen, kan man bruke nettbrettet til mer inspirasjon. Den tapet-butikken som gir deg 25% rabatt kan være fristende å se nærmere på. Man kategoriserer med disse valgene:

  • Merke
  • Farge
  • Stil
  • Mønster

Ute i garasjen gnikker den stakkars kallen seg fordervet for å gjøre campingvogna skinnende fin. Og fin blir den. Bare at du må vite nøyaktig hvordan hytta skal se ut til den store festen. Når alt er klart kan alle komme for å innvie hytta.

Få inspirasjon til oppussing på hytta

Når man durer av gårde i en komfortabel bobil, så kan fort tankene fly. Hvordan skal vi ha det i stua på den nye hytta eller hvordan skal vi pusse opp barnerommene når vi kommer hjem? Mye tankevirksomhet kan gå i ball, og en hurtig rast langs veien er nødvendig. Her gir naturen deg ny inspirasjon og den tapeten dukker opp igjen. Hva er det som er viktig for deg? Hvilke farger vil du ha?

Hvilke tema er det som går igjen på ferie, og hva slags materialer er blitt brukt. Vil du ha en moderne look, eller elsker du at det er gammelt rustikk? Tapeter på hytta gir likevel et oppgradert uttrykk da tradisjonelle hytter ofte består av lafta tre.

Ha alt klart til ferien

Når dere ankommer hytta er det bare å sette i gang. Kallen har seg kanskje ut på sjøen for å få fred, men det er da du setter inn klutene. Av med gamle tapeter og falmende listverk. Nå skal det bli fint her. Varene har allerede kommet så det er bare å begynne.

For du tok motet til deg og fikk god hjelp av kundeservicen. De hjalp deg med fargenyanser og mønster-valg. Så var det hvor mye tapet du trengte da. Det går ut en lettvegg der og mellom stua og kjøkkenet er det en hvelving. De hjelper til med alt.

Det er ikke så vanskelig å få inspirasjon når kundeservice og priser er gode. Alt blir så mye enklere. Når man allerede har mye å tenke på. Det siste man vil er å få problem med leveranse og betaling. Man vil helst bare komme i gang med å legge tapeten på. Revitaliseringen er uunnværlig. Det fortjener både du og hytta.